Inger West ny direktör på Lloyds Apotek

 

Lloyds Apotek har rekryterat Inger West som ny marknad- och försäljningsdirektör. Inger West kommer senast från Telenor.

Inger West har mångårig erfarenhet från marknads- och försäljningsarbete inom retail och FMCG i både Sverige och Norden. Inger har tidigare arbetet på bland annat Kicks, Duka, MQ, Disney, Akademibokhandeln och Bokus.

Vision om bättre hälsa

– Jag är mycket glad över att Inger West har tackat ja till rollen som marknad- och försäljningsdirektör. Hon kombinerar sin breda yrkeserfarenhet med en passionerad, personlig och tillförlitlig personlighet vilket gör Inger perfekt för Lloyds Apotek. Vi är övertygade om att Inger, med denna kombination kommer att ha en väldigt positiv inverkan på vår vision att bidra till en hälsosammare värld där människor kan leva livet till dess fulla potential, säger VD Thomas Bornemann om den nya rekryteringen.

Vill bidra till positiv utveckling

– Lloyds Apotek är ett mycket professionellt företag med kompetent personal och väldigt välskötta apotek. Jag ser fram emot att vara med och bidra till LloydsApoteks fortsatta positiva utveckling, säger Inger om möjligheten att jobba på Lloyds Apotek.