ICANIWILL rekryterar designchef från Gant

Sportmodeföretaget ICANIWILL anställer Sarah Hedfors som Head of Product Development & Design. Sarah kommer närmast från rollen som Head of Product på Gant.

Sarah dessförinnan lång erfarenhet från Adidas, där hon bland annat var Global Senior Product Manager för varumärkets designsamarbete med Stella McCartney.

Tillbaka till sina rötter

– ICANIWILL har gjort en otroligt spännande resa på kort tid. Det känns fantastiskt roligt att få gå tillbaka till mina rötter inom sporten och vara med på resan att skapa magi i ett växande sportmodeföretag, säger Sarah Hedfors.

Varumärket har under den senaste tiden lagt stort fokus på att utöka sitt sortiment och bredda sig internationellt, där Sarah kommer in med gedigen erfarenhet.

Hon har i sina tidigare roller arbetat med en rad olika produktgrupper och varit baserad bland annat i Sverige, Tyskland och Japan.

Bidrar med viktig kunskap

– Vi är fantastiskt stolta över att välkomna Sarah i teamet. Hon har en bred erfarenhet inom sportmode både i Sverige och internationellt och kommer bidra med viktig kunskap för att vidareutveckla vårt produktsortiment och ta vår verksamhet till nya nivåer, säger Anders Wallstedt, VD på ICANIWILL.

Sarah Hedfors tillträder den 1 februari 2021.