Humlegården utser Chief Operating Officer

Humlegården tar ett nytt steg i sin utveckling och utnämner Frida Stannow Lind till Chief Operating Officer. Den nyinrättade rollen fokuserar på samordning och utveckling av den operativa projekt- och fastighetsverksamheten.

Frida har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från rollen som affärsutvecklingschef på Kungsleden. Där har hon arbetat sedan 2010.

Dessförinnan har Frida bland annat varit verksam som fastighetsutvecklingschef och partner på Ebab, arbetat som Investment Manager på Niam och som fastighetschef på Drott.

På Humlegården kommer Frida att bli övergripande ansvarig för avdelningarna förvaltning, affärsutveckling och projektutveckling. Hon kommer ingå i Humlegårdens företagsledning och tillträder sin nya tjänst efter årsskiftet.

– Vi har åstadkommit stora förflyttningar de senaste åren och befinner oss nu i en position där vi är redo för nästa steg och ska öka vår genomförandekraft ytterligare, säger Anneli Jansson, VD på Humlegården.

– Jag är både glad och förväntansfull över att efter årsskiftet få tillträda den nyinrättade tjänsten som COO på Humlegården. Bolaget har en bra position inför framtiden och verkar i några av Stockholms bästa lägen, säger Frida Stannow Lind.