Harald ny VD på Outnorth

 

Det blir Harald Ennen som får i uppdrag att ta e-handelsverksamheten Outnorth vidare som ny VD. Närmast kommer han från NetOnNet.

Harald har en gedigen erfarenhet som VD från många olika bolag och kommer närmast från rollen som VD för NetOnNet, ett av de ledande e-handelsbolagen i Norden.

Den rätta erfarenheten

– Harald har den rätta erfarenheten från e-handel och även styrkan att som VD, ta verksamheten vidare i rätt riktning och leverera på de mål och ambitioner som vi har, säger Cato Broberg som är styrelseordförande i Outnorth och ansvarig för e-handel inom Egmont Publishing.

Egmont Publishing förvärvade tidigare i år det fulla ägarskapet av Outnorth som driver verksamheter i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.

Ambition om att vara ledande

Harald Ennen betonar ambitionen om att Outnorth skall vara ledande på marknaden.

– I större utsträckning än tidigare söker vi människor fler upplevelser och lever ett mer aktivt uteliv, vilket innebär att Outnorth är ett företag som ligger helt rätt i tiden. Outnorth ska vara den ledande e-handelsaktören inom denna nisch, säger han.

Fler varumärken i portföljen

Utöver Outnorth ryms även bolagen Jollyroom, Bagaren & Kocken, Fjellsport, Med24 samt Nicehair inom Egmont Publishings e-handelsportfölj.