Han är ny CFO på NetOnNet

I dag tillträder Daniel Svensson sin anställning som ny CFO på NetOnNet. Han ersätter därmed Annelie Forsberg som lämnade NetOnNet vid årsskiftet.

Daniel Svensson har mer än 20 års erfarenhet från olika uppdrag inom ekonomi och finans. Bland annat från DHL där Daniel arbetade som Country Controller, Swedegas där han var CFO, samt Stampen Media i rollen som Financial Manager/Group Controller.

Kommer från Geodis Freight Forwarding

Närmast kommer han från Geodis Freight Forwarding där han var CFO/Finance Director.

− Vi är glada över att ha lyckats knyta till oss Daniel Svensson, som med sin gedigna och strategiska bakgrund inom bland annat transport- och mediabranschen valt att ansluta sig och all sin kompetens till NetOnNet-familjen, säger Susanne Holmström, VD, NetOnNet.

Stora förändringar

NetOnNet har genomgått stora förändringar de senaste åren med bland annat en konvertering av Siba till NetOnNet. Sammanslagningen har bland annat inneburit skifte av affärssystem och fastställande av tydliga arbetsprocesser, inte minst inom ekonomiavdelningen.

− Det rådde ingen tvekan från mig när jag fick möjligheten att börja hos NetOnNet. Det ska bli riktigt kul att få arbeta med hemelektronikbranschen och för ett så spännande företag som NetOnNet, säger Daniel Svensson.


Läs även: Ny varuhuschef på MediaMarkt i Gallerian