Fastighetsägarna rekryterar affärsutvecklare

Johan Andersson har rekryterats till Fastighetsägarna Service.

Johan Andersson ansluter till Fastighetsägarna Service för att stärka och utveckla verksamhetens erbjudande inom förvaltning av kommersiella fastigheter.

Johan Andersson blir, enligt ett pressmeddelande från Fastighetsägarna, i sin nya roll som strategisk affärsutvecklare en nyckelspelare för att ta Fastighetsägarna Service till nästa nivå.

Detta som partner inom förvaltning och utveckling av logistikfastigheter, samhällsfastigheter, köpcenter och kontor.

Mötesplatsen i fokus

Johan Andersson kommer senast från en roll som Senior Key Account Manager från CityMark Analys. Han har tidigare erfarenhet från rådgivande roller kring uthyrning av kontor och lager i hela Sverige.

– Jag ser fram emot att driva vår roll som partner inom förvaltning och utveckling av fastigheter där mötesplatsen mellan människor är i fokus. I en omvärld i ständig förändring behöver vi vara lyhörda för vad branschen efterfrågar, säger Johan Andersson, nytillträdd strategisk affärsutvecklare.

Ett affärsinriktat mindset

Inom Fastighetsägarna lyfter man fram hans affärsinriktade mindset.

– Johans kompetens kombinerat med sitt affärsintriktade tankesätt gör honom till en stark tillgång framöver, inte minst med tanke på Johans erfarenhet inom kontorsfastigheter och de spännande utvecklingsmöjligheterna som finns där, säger Johan Wejdmark, chef för strategisk affärsutveckling på Fastighetsägarna Service.