De tar klivet in i ledningsgruppen

Clarisse Boutin och Clarisse Boutin.

Astrid Damgaard och Clarisse Boutin har tillträtt sina nya befattningar som Head of Leasing respektive Head of Asset Management på Steen & Ström Scandinavia. De ingår nu även i Steen & Ströms ledningsgrupp.

Astrid Damgaard har mer än tio års erfarenhet av leasing från DEAS A/S och som Leasing Manager och Portfolio Manager på Steen & Ström Scandinavia.

– Fysisk detaljhandel är inne i en intressant fas och jag ser fram emot att fortsätta utöka mitt butiksnätverk och partnerskap med våra handlare samt ett närmare samarbete med Klépierre, vår huvudägare, säger Astrid Damgaard.

Ska säkerställa värdeskapande

Clarisse Boutin kom till Klépierre för fem år sedan som internationell företagsvolontär. Clarisse förvaltade Steen & Ströms svenska fastighetsportfölj innan hon gradvis utökade sitt ansvarsområde till att övervaka analyserna av hela den skandinaviska portföljen.

– Jag är övertygad om att de olika befattningar inom finans och kapitalförvaltning som jag har haft under de senaste åren kommer att göra det möjligt för mig att vidareutveckla mitt team och bidra till Steen & Ströms framgång. Jag ser fram emot den här nya utmaningen och att arbeta närmare verksamheten i Skandinavien för att säkerställa värdeskapande i vår portfölj av shoppingcenters, säger Clarisse Boutin.

Tvärfunktionell utveckling

Pierre Kubler, tidigare Head of Asset Management and Leasing, har accepterat rollen som Group Head of Asset på Klépierre. Han kommer ansluta till teamet i Paris under sommaren.

– Jag är mycket nöjd med dessa interna rekryteringar, som bekräftar att vi kan erbjuda våra medarbetare goda möjligheter att utvecklas tvärfunktionellt inom Skandinavien, men även internationellt, säger Christian Brewaeys, VD på Steen & Ström.