Castellum tillsätter affärsområdeschef

Henrik Stadigh har rekryterats till den nyinrättade tjänsten som affärsområdeschef för Castellum i Helsingfors.

Han kommer närmast från rollen som Senior Vice President på fastighetsbolaget Sponda. Henrik Stadigh har lång erfarenhet från flera ledande befattningar inom fastighetsbranschen, bland annat som SVP för affärsområden inom köpcentrum och fastighetsfonder.

Fokus på egen organisation

Som affärsområdeschef för Castellum i Helsingfors kommer Henrik att ansvara för etableringen av Castellums verksamhet i Finland med fokus på att bygga upp en egen organisation i Helsingfors och utveckla det finska fastighetsbeståndet.

– Helsingfors är en jättespännande marknad som vi ser har stor tillväxtpotential. Med Henrik på plats kan vi fortsätta växa och förverkliga vår ambition om att utöka vårt bestånd i centrala Helsingfors, säger Castellums koncernchef Henrik Saxborn.

Team präglade av lagkänsla

Castellum tog steget in på den finska marknaden i juni 2018 då man köpte en kontorsfastighet i området Ruoholahti i Helsingfors.

– Jag hoppas kunna tillföra kunskaper och erfarenheter från den finska fastighetsbranschen och min erfarenhet av att bygga framgångsrika team präglade av stark lagkänsla, säger Henrik Stadigh.