Archus rekryterar affärsutvecklare

Archus har rekryterat Frederick Cederborg och Christofer Sköld.

Archus förstärker sin organisation inom stadsutveckling. Frederick Cederborg ansluter Archus som ny senior affärsutvecklare efter 15 år på teknik- och fastighetsförvaltningen på Västerås Stad. Christofer Sköld har värvats från Savills och kommer arbeta som affärsutvecklare och projektcontroller i de projektbolag Archus Development driver åt kund.

Frederick Cederborg kommer närmast från en roll som biträdande direktör och chef för fastighetsenheten på Västerås Stad.

Sedan 2010 har Frederick haft flera olika chefspositioner inom fastighetsförvaltning och lokalförsörjning och bland annat ansvarat för stadens lokalbehov och utveckling av samhällsfastigheter.

Christofer Sköld kommer närmast från en roll som Associate Director på Savills transaktionsavdelning. Han har bland annat en bakgrund som finansanalytiker på både Oscar Properties och SBAB.

– Sedan Archus Development startades för snart åtta år sedan har företaget vuxit stadigt och har nu uppdrag över hela landet. Vi är väldigt glada att Frederick och Christofer valt att börja hos oss. Dessa rekryteringar är ett mycket bra tillskott som kommer stärka såväl teamet som Archus i stort, säger Michael Larsson, VD på Archus Development.

Både Frederick och Christofer tillträder sina tjänster i början av juni.