Annelie är ny CFO på Netonnet Group

annelie_forsberg

Annelie Forsberg tillträder som Netonnet Groups nya CFO och blir ny medlem av koncernledningen. Koncernen genomför ett omfattande förändringsarbete i vilket bland annat omvandlingen av Siba till NetOnNet pågår.

Enligt ett pressmeddelande kommer Annelie med sin ”gedigna erfarenhet, drivkraft och kompetens möjliggöra fortsatt högt tempo i förändringsprocessen”.

Har haft ledande befattningar

Annelie har haft flera ledande befattningar som finansdirektör, nu senast på Lagerhaus. Tidigare befattningar har varit som CFO på Intersport, CFO på Ica gruppen samt som koncernredovisningschef på Coop Norden.

 

– Vi befinner oss mitt i koncernens kanske största förändringsresa någonsin och det är därför extra viktigt att vi omger oss med personer som med tydlighet och klarsynthet kan hjälpa oss nå våra mål, säger Susanne Ehnbåge, VD Netonnet Group.

Triggas av smarta strukturer

Annelie Forsberg tillträder tjänsten som CFO och tar plats i NetOnNets och Sibass koncernledning med start 16 januari. Hon efterträder då Peter Schön, som valt att ta sin karriär vidare i Stockholm hos BB Tools.

– Jag triggas av att skapa smarta strukturer med så enkla medel som möjligt och åstadkomma mycket av lite. Netonnet Group verkar vara ett kundorienterat företag med bra värderingar som vill jobba med enkelhet och tydlighet vilket tilltalar mig starkt. Jag är förväntansfull inför jobbet och ser mycket fram emot att börja arbeta med några av detaljhandelns starkaste varumärken, säger Annelie Forsberg.