Online-to-offline i Stadiums nya koncept

 

Stadium lanserar ett nytt koncept för online-to-offline med beställningsskärmar, personlig service och fri frakt. ”Att vara flexibla, digitala och erbjuda service i världsklass tror vi är framtiden”, säger VD Karl Eklöf. Med hjälp av nya uppkopplade skärmar, en order-in-store-lösning samt personlig service i butik menar kedjan nu att man suddar ut gränsen mellan e-handel och … (läs mer)

E-handel 748 Omnichannel 260 Butikskoncept 597 Nyheter 3080


Stadium Ski expanderar till Finland

 
Nu har den den första Stadium Ski-butiken öppnat i Finland. Butiken i skidorten Levi kommer att erbjuda ett sortiment inriktat på en aktiv målgrupp och ha särskilt fokus på skidåkning. Torsdagen den 15 oktober 2015 öppnades den första Stadium Ski-butiken i Finland. Konceptet som redan visat sig framgångsrikt på den svenska marknaden innebär ett utbud … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Internationellt 1059 Pro 3831 Butikskoncept 597 Nyheter 3080


Stadium lanserar träningskläder med LED

 
Inom kort lanserar Stadium sin specialkollektionen, Gear for Cold Conditions från sitt egna varumärke SOC. Kollektionen är ett resultat av samarbetet mellan sportkedjan och Mittuniversitetet i Östersund. På uppdrag av Stadium har den tyske tränings- och kardiologiforskaren Billy Sperlichs forskarlag studerat de ultimata plaggen för träning i fem till tio minusgrader. Testerna har genomförts på … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3831 Nyheter 3080 Produktutveckling 261


Han är Stadiums nya Tysklandschef

 
Stadium har rekryterat Johan Sandgren som ny Tysklandschef. Johan Sandgren kommer närmast från Coop där han varit distriktschef, men har tidigare jobbat på ledande befattningar inom Stadium under flera år. Han tillträder sin nya tjänst senast den 1 juni. I slutet av september 2014 öppnade Stadium upp sin första butik utanför Norden när flaggskeppsbutiken i … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 3080 Internationellt 1059 Pro 3831