Ny HR & Sustainability Director på Stadium

Ida Törneke, foto Mette Ottosson.

Ida Törneke tillträder som ny HR & Sustainability Director på Stadium den Augusti 2022. Ida kommer närmast från en tjänst som HR-chef på Peab. Ida har, enligt ett pressmeddelande från Stadium, mer än 15 års erfarenhet av HR-arbete.

De senaste sex åren har Ida Törneke arbetat inom Peab. Innan dess har hon haft olika roller inom HR, bland annat på Recipharm och UPS Sweden.

– Eftersom jag jobbat på många olika positioner och sett flera sidor av vad HR kan bidra med i verksamheten, hoppas jag kunna förmedla både trygghet och nya idéer. Jag tror på att HR-arbetet kan hjälpa till att stärka, inte bara medarbetarna, utan i slutänden även affären och våra kundrelationer.

Övergripande ansvar för hållbarhet

På Stadium kommer Ida ansvara för koncernens övergripande arbete med HR- och hållbarhetsfrågor och ingår i koncernledningen.

– Jag är väldigt glad att Ida har tackat ja till tjänsten hos oss på Stadium. Ida har en mycket bra bakgrund för uppdraget med stor erfarenhet av HR-frågor, förändringsledning och byggandet av stolta medarbetare, säger Karl Eklöf, CEO, Stadium.