Provrum i posthörnan

 

Det började när en Ica-handlare i Norrtälje byggde ett provrum intill sitt postombud. Nu inviger Mall of Scandinavia en lyxversion av samma idé: en ”click & services”-hörna med postombud och provrum för folk som beställt kläder på nätet. Läs hela artikeln på di.se: E-handelns nya vinstlott: Provrum på posten Spara artikel
Här är provrummen butikens självklara mötesplats

 

Varuhuset designades för en helt ny marknad, dryga 300 mil från de övriga butikerna i kedjan. En djuplodande målgruppsundersökning blev grunden till en unik och numera prisbelönad butik, Simons i West Edmonton Mall. Simons i Edmonton är sista butiken ut i vår lilla serie om butiker som belönades med Euroshop Retail Design Award. Simons är … (läs mer)
Kunden provar underkläder – Björn Borg fotograferar

 

Björn Borg har öppnat interaktiva provrum på Sergelgatan i Stockholm och i Amsterdam. I provrummen finns en spegel som publicerar bilder av kunden på Internet. I Stockholm och i Amsterdam har företaget installerat två specialdesignade provrum där besökarna kan låta världen tjuvkika på dem. Spegeln i provrummet har en kamera som kan ta en serie … (läs mer)