Det fysiska rummet i framtidens handel

Vilken roll kommer det fysiska rummet att spela i framtidens digitala värld? Det är en av frågorna man söker svar på under årets upplaga av Sweden Urban Arena.

Sweden Urban Arena är ett forum där experter, entreprenörer och forskare tillsammans utforska och bygger framtidens mötes- och handelsplatser. Detta enligt arrangörerna NCSC, Svenska Stadskärnor och Sveriges Centrumutvecklare.

Utmana, inspirera och väcka tankar

– Förändrade konsumentbeteenden ställer nya krav, men öppnar även upp för nya spännande möjligheter. Vi ser till exempel en utveckling där nya tjänsteerbjudanden, som Clas Fixare, Leveriet och Dashl, skapas för att underlätta människors vardag och erbjuda unika upplevelser, säger Kajsa Hernell, Managing Director, NCSC.

– Med Sweden Urban Arena vill vi skapa ett branschforum som utmanar, inspirerar och väcker nya tankar kring framtidens mötes- och handelsplatser.

Bio-hacker och innovatör

Årets moderator är Hannes Sjöblad, företagsledare, bio-hacker och ansvarig för innovationscentret Epicenter i Stockholm.

Sara Rosengren, Babba Rivera och Moon-Suck Song.

Bland talarna finns också Professor Sara Rosengren, chef för HSS’s center for Retailing, Forbes-rankade marknadsföraren Babba Rivera och e-handelsexperten Moon-Suck Song, som kommer att presentera forskning, erfarenheter och framtidsspaningar.

Evenemanget arrangeras den 22 oktober på Norra Latin i Stockholm. Läs mer om dagen här.