Therese Lindgren goes Lagerhaus

I november släpper Lagerhaus en kollektion i samarbete med Therese Lindgren. Med hållbara produkter vill hon skapa en ombonad och trygg hemmiljö.

– Jag ville få fram känslan av mys och värme. Du vet, mysig filt och gosiga tofflor, varmt te, tända ljus och mjuka färger. Mitt hem är otroligt viktigt för mig och med hjälp av rätt inredning kan jag skapa en ombonad harmonisk miljö som jag känner mig trygg i, säger Therese Lindgren.

Klokare val

Therese Lindgren önskade att kollektionen i största möjliga mån skulle vara gjord av mer hållbara material. Flertalet av produkterna ingår därför i Klokare Val – Lagerhaus egen guide till produkter som tar extra hänsyn till människa och miljö.

– Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det gäller att ta ansvar och orka bry sig, säger Therese.


Läs även: Instavänlig hållbarhet i marmor