Mood District rekryterar uthyrare

Annika Ljungberg, Markus Tungården och Lena Rune. Foto: AMF Fastigheter/Marie-Therese Karlberg.

Markus Tungården börjar som ny retailuthyrare för Mood District i centrala Stockholm. Han ersätter Lena Rune som blir ny centrumchef för Mood Stockholm och retailansvarig för Mood District.

Markus Tungården har tidigare arbetat som Leasing Manager för Emporia. Lena Rune är tidigare retailuthyrare med erfarenhet från bland annat Mall of Scandinavia

Rustar inför framtiden

– Vi är väldigt glada över att få välkomna Markus Tungården till Mood District. Hans tidigare erfarenheter gör honom till en nyckelperson i kvarterets utveckling. Tillsammans med Lena Rune får vi ett starkt retailteam som står väl rustade inför framtiden, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef för Mood District.

AMF Fastigheter kommer Markus att arbeta med utvecklingen av Mood District som inkluderar Mood Stockholm och tre fastigheter belägna runt handelsplatsen.

Lämnar som centrumchef

Lena Rune kommer att ansvara för Mood Districts retailutbud. I samband med rekryteringarna kommer Annika Ljungberg att lämna sin roll som centrumchef för Mood Stockholm och fokusera på arbetet som marknadsområdeschef.

Markus och Lena tillträdde sina nya tjänster den 16 september.