Lisa Schuman utsedd till HR-chef och vice VD

 

Efter tre år som regionchef och affärsområdeschef för butiksbemanning på Storesupport tar Lisa Schuman nu klivet in i rollen som HR-chef och vice VD.

Morgan Holmström, tidigare rådgivare åt Storesupport, efterträder Lisa.

– Lisa är otroligt värdefull i såväl koncernens ledningsgrupp som för alla tjänstemän och konsulter i organisationen. Hennes långa erfarenhet inom retail och HR från bland annat Ica, Coop och Ikea gör henne ytterst lämplig i rollen som HR-chef och vice vd, säger Peter Erikson, VD och koncernchef Storesupport.

Ny som affärsområdeschef

Ny som affärsområdeschef är Morgan Holmström. Morgan har erfarenhet från ledande befattningar inom försäljning i dagligvaru- och servicehandeln samt analysföretaget Nielsen.

Han har under 2019 agerat i en roll som senior rådgivare hos Storesupport inom butiks- och leverantörserbjudandet.

I sin nya roll tar Morgan nu helhetsansvaret över Storesupports erbjudande mot butiker, vilket inkluderar bemanning, men även etablering och förnyelseprojekt för butiker.

Kontinuitet i ledarskapet

– Potentialen för Storesupports butikserbjudande är stor och med Morgans erfarenhet från detaljhandelns alla led har han de bästa förutsättningarna att leda det fortsätta arbetet. Genom att Lisa finns kvar i sin nya roll får vi också kontinuitet i ledarskapet, säger Peter Erikson.