Jessica Frej lanserar kollektion

Jessica Frej är inte bara känd för sina enkla och smakrika recept, utan också för sina färgstarka klänningar som blivit hennes signum. Nu lanserar hon en egen kollektion i samarbete med Provrummet.

– Jag får ofta frågor om var jag köper mina klänningar. Tidigare har jag letat världen över eftersom det har varit så svårt att hitta fina enfärgade fodral på hemmaplan, säger Jessica Frej.

– För länge sedan började jag fantisera om en egen kollektion i mina favoritfärger och önskemodeller. Nu blir drömmen äntligen verklighet och jag är så stolt över dessa fantastiska klänningar som jag tagit fram tillsammans med Provrummet.

Lyxig enkelhet

Försäljningen startar den 12:e april via Provrummets webbshop.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Jessica Frej. Hennes positiva och tilltalande uttryck med färg och form stämmer väl in med vad vi på Provrummet vill förmedla. De modellerna vi har tagit fram tillsammans andas lyxig enkelhet med snygga snitt och bra passformer, säger Suzanne Nilsson, grundare av Provrummet.

Medverkar i Nyhetsmorgon

Jessica Frej är en matinspiratör, kokboksförfattare, matbloggare och TV-kock som bland annat medverkar i TV4 Nyhetsmorgon. Provrummet startade sin onlineshop redan 2008 och säljer sedan dess kläder under egna varumärken, framtagna genom designsamarbeten eller egendesignade kollektioner.


Läs även: MQ i designsamarbete med Maria Westerlind