Industrikänsla hos Holy Greens

 

Holy Greens har slagit upp dörrarna till ytterligare en restaurang. Kunderna möts av en hög takhöjd och tydlig industrikänsla.

Denna etablerar man sig i industriområdet Rännarbanan i Helsingborg, på Landskronavägen.

– Vår nya restaurang vid Rännarbanan har tio meter i takhöjd och en industriell känsla, vilket balanserar väl mot Holy Greens koncept och inredning. Vi har lyckats skapa en oas där inne, med lite utav en internationell framtoning och atmosfär, säger David Egonson, VD och medgrundare av Holy Greens.


Läs även: Så skapas en framgångsrik food hall


David Egonson, VD och medgrundare av Holy Greens.

Holy Greens öppnade sin första restaurang i Helsingborg på Nedre Långvinkelsgatan under 2013. Sedan dess har företaget vuxit till att bli en salladskedja med sammanlagt 11 enheter i Göteborg, Stockholm, Malmö och Helsingborg.

Stor potential i mellanstora städer

Planen är att det ska bli många fler de kommande åren.

– Det är jättekul att öppna en tredje enhet i Helsingborg. Det är där allting startade, och vi har alltid blivit bra mottagna och uppskattade i staden. Det är roligt att se att det får plats tre stycken Holy Greens i en mellanstor svensk stad. Det visar på en enorm potential i den svenska marknaden, säger David.


Läs även: Detaljhandelns tyngsta trender 2019