De är Sveriges bästa 7-Eleven-handlare

Madelene Wessman Lundholm och Tobias Nelson.

Priset som 2019 års bästa handlare inom 7-eleven tilldelas Tobias Nelson och Madelene Wessman Lundholm. De driver butiken på Drottning Kristinas Väg i Stockholm.

Årets köpman är ett pris som delas ut till de personer/köpmän som bäst under året utvecklat sin verksamhet på ett resultatinriktat och målmedvetet sätt, i linje med respektive varumärkes riktlinjer.

Riksmöte i Örebro

Priset är baserat på en rad olika mätpunkter inom ledarskap, kvalitet och försäljning.

Priset delas ut på Reitan Convenience Swedens årliga Riksmöte då samtliga franchisetagare och samarbetspartners är samlade. Riksmötet hölls i år i Örebro.

– Årets vinnare på 7-Eleven visar år efter år en fantastisk entreprenörsanda och samtidigt ett tydligt ledarskap och affärssinne. Tobias och Madelene är värda all beundran som de positiva förebilder dom är, säger Mariette Kristenson, VD, Reitan Convenience Sweden.

Siktade på att vinna

Tobias och Madelene har framgångsrikt fortsatt sin positiva utveckling under hela 2019.

– Det känns så fantastiskt, vi har kämpat för det och vi nådde i mål. Vi hade satt målet att vi skulle vinna, tillsammans med personalen kämpade vi för att nå dit, säger Tobias Nelson, årets köpman, 7-Eleven 2019.

Jurys motivering

Årets Köpman är alltid positiv och offensiv, ställer sig först i ledet för att testa nyheter och driva utvecklingen framåt. Kunderna älskar inte bara utbudet utan också den härliga atmosfären i butiken och stannar gärna till en stund i ett annars högt tempo för att byta några ord med den underbara personalen som alltid levererar topp service med ett stort leende på läpparna.
Årets Köpman ställer höga krav på sina medarbetare, belönar därefter och är ett föredöme som ledare. Hen har minst lika stora krav på sig själv och ser därför till att ständigt utvecklas och ta nästa steg för att fortsätta vara vinnare.
Snacka om att framgång föder framgång! Med en sällan skådad ökning på ökning är det med glädje vi presenterar Årets köpman på 7-Eleven