Citycon utser nordisk kommunikationschef

Pia Grahn har utsetts till Group Communications Manager för Citycon med ansvar för koncernens övergripande kommunikation i Sverige och Norden. Hon kommer till Citycon efter att det senaste året ha drivit projekt inom Komm och Swedma.

Pia Grahn har enligt ett pressmeddelande från Citycon stor erfarenhet från ledande roller på PR- och reklambyråer som H+K Strategies och McCann.

Hon har även varit VD för de Sveriges Kommunikationsbyråer Komm och Regi Research & Strategi. Dessförinnan arbetade hon som journalist på Resumé och Dagens Industri.

Tar ett bredare grepp om kommunikationen

– Med utnämningen av Pia Grahn till Group Communications Manager vill vi ta ett bredare grepp om vår kommunikation. Vi vill ytterligare stärka vår position som en utvecklare av hela stadsdelar kring våra centrumkärnor, snarare än att bara vara en renodlad detaljhandelsaktör, säger Peter Dimulkas, Vice President Marketing and Communications, Citycon.

– Citycon är ett väldigt intressant företag med en spännande förändringsresa framför sig både i Sverige och i Norden. Jag ser verkligen fram emot att arbeta med teamet för att öka kännedomen om vilka vi är och utveckla vårt varumärke för att möta marknadens hårda konkurrens, säger Pia Grahn.