Annika Elfström ny CIO på Lindex

 

Annika Elfström blir ny CIO på Lindex och medlem i koncernledningen. Annika kommer närmast från rollen som digital transformationschef på Stena Rederi.

Annika har haft flera ledande positioner inom Stenakoncernen sedan 2002, senast som digital transformationschef och innan dess olika chefsroller inom teknikutveckling och innovation.

– Annika har gedigna kunskaper inom digital transformation och IT samt ett innovativt förhållningssätt med fokus på affärsnytta. Med Annika i koncernledningen kommer vi kunna skapa ännu bättre förutsättningar för Lindex framåt, säger Susanne Ehnbåge VD för Lindex.

Arbetat med agila metoder

Annika Elfström har drivit utvecklings- och förändringsarbete och har ett stort intresse för hur ny teknik kan skapa nya värden. Hon har också under många år arbetat med agil utvecklingsmetod med fokus på affärsnytta och effektiva leveranser.

– Lindex är ett spännande varumärke med stora ambitioner och i en intressant utveckling. Tillsammans med alla mina nya kollegor ska vi fortsätta driva och utveckla Lindex IT-verksamhet och leverera effektiva lösningar såväl internt som till Lindex kunder, säger Annika Elfström.

Hon tillträder tjänsten 1 juni.


Läs även: Kompetensväxling utmaning för handeln