Täby C stärker sitt erbjudande

 

Under september stärker Täby Centrum sitt utbud inom mode och nöjessegmentet. Flera nya butiker öppnar och centrumet satsar på modeinstallationer.

Under september öppnar flera nya butiker i Täby Centrum. The Public Bear Café slog upp portarna redan i början av september. Konceptet erbjuder ett brett mat- och dryckesutbud. Den 21 september öppnade Myrorna sin butik där de främst kommer fokusera på prylar, kläder, böcker och mindre möbler.

– Det är viktigt att Täbyborna också får möjlighet att handla kläder och saker på ett mer hållbart sätt, säger Katja Ingman, butikschef för den nya butiken.

Thernlunds erbjuder mode för båda könen

Även Thernlunds öppnade den 21 september. Butiken erbjuder mode för både män och kvinnor.

– Vi tycker det är otroligt kul att öppna en Thernlundsbutik i Täby Centrum och på så sätt komma ännu närmare våra kunder på norra sidan av Stockholm, säger Janne Edlund, VD, Thernlunds.

Under slutet av september har Täby Centrum ett extra stort fokus på mode. Modeinstallationer kommer ställas ut i södra gallerian och Niklas Berglind, Josefin Dahlberg och Pamela Bellafesta kommer delta och kommentera höstens modetrender under en gemensam modeshow den 30/9.