Sweden Green House öppnar webbshop

Sweden Green House har öppnat webbshop och fyllt den med noggrant utvalda produkter för växthus, orangerier och trädgård.

Eva Halfwordson.

– Vi har under den tid vi ritat, tillverkat och sålt växthus insett att det saknas en samlingsplats för vackra och hållbara produkter för odling och inredning, säger Eva Halfwordson som tillsammans med Magnus Wiström driver Sweden Green House.

Åldras med patina

Nu har man öppnat webbutik med utvalda ting för växthus, orangerier och trädgård. Kunderna hittar produkter som ”åldras med patina och som är tillverkade på ett hantverksmässigt och miljövänligt sätt”.

– Vi har under de dryga 15 år som vi ritat, tillverkat och sålt växthus insett att det saknas en samlingsplats för vackra och hållbara produkter för odling och inredning. Vi tror att vi med den erfarenhet vi fått genom åren kan bidra till att skapa denna plats säger Eva Halfwordson.

Samarbetar med stora och små

Butiken samarbetar med både stora och små företag vilka tillverkar produkter som är av samma kvalitet som växthusen. Några exempel är Sika design, Skagerak, Malin Appelgren, Korbo, Eld blå, och SMD design. Butiken kommer hela tiden att utvecklas och samarbetet med olika leverantörer att fördjupas och breddas.