Susanne Holmberg till Eleven och Nordicfeel

E-handelssajterna Eleven och Nordicfeel rekryterar Susanne Holmberg som Head of Purchasing & Assortment. Susanne har gedigen erfarenhet från detalj- och dagligvaruhandeln.

Den 18 februari tillträdde Susanne Holmberg sin nya tjänst som Head of Purchasing & Assortment på e-handelssajterna Eleven och Nordicfeel.


Fler nyheter om karriär och rekryteringar


Susanne Holmberg kommer att ansvara för inköp och sortiment för båda sajterna och kommer att leda inköpsteamet där nära samarbete med leverantörerna och kunderbjudandet kommer att vara största fokus.

Tar sig an viktig roll

Rollen kommer att vara viktig för koppla samman affärsfokus, kunderbjudande och varuflöde. Nordicfeel och Eleven har dessutom olika målgrupper vilket kommer att speglas tydligare i sortimentserbjudandet.

– Jag ser fram emot att vara med och utveckla Eleven och Nordicfeels kunderbjudande tillsammans med mitt team och duktiga e-handelskollegor, säger Susanne Holmberg.

Lång erfarenhet inom handeln

Susanne Holmberg har gedigen erfarenhet från detalj- och dagligvaruhandeln som inköpschef, marknadschef, affärsområdeschef, VD och inköpsdirektör.

Hon har bland annat varit affärsområdeschef och inköpsdirektör på Åhléns, Kicks och Lagerhaus samt affärsområdeschef på Coop.

Styrelsemedlem i KappAhl och Linum

Hennes specialistområden är inköp, sortiment och skönhet. Dessutom har hon erfarenhet av styrelseuppdrag i Designtorget, Åhléns, Kicks och Lagerhaus.

I dag sitter hon i styrelserna för KappAhl och Linum.

– Susanne Holmberg är en tung profil i branschen och jag är imponerad av hennes gedigna erfarenhet inom inköp och sortiment, säger Pernilla Barkman, VD på Eleven och Nordicfeel.