Nya etableringar i Vällingby Centrum

Newsec, som förvaltar Vällingby Centrum på uppdrag av fastighetsägaren Svenska Bostäder, har tecknat avtal med tre nya aktörer. Cutters, Sushi Kawa och Skapa öppnar under mars i centrumet.

Cutters

Cutters drog igång verksamheten för tre år sedan i Bergen och har sedan dess öppnat över 60 salonger i Skandinavien. Under 2019 har de redan öppnat 6 salonger i Norge, och öppnar 3 till i Stockholmsområdet under mars/april.

– Våra salonger har på kort tid blivit mycket populära. Det ger oss extra motivation till att jobba vidare mot våra mål, som är att revolutionera frisörindustrin, säger Anders Myhre, VD, Cutters Sverige.

Cutters öppnar den 21 mars i Vällingbygången.

Sushi Kawa

Sushi Kawa är en restaurangkedja grundad i Stockholm med visionen att finnas runt om i hela Sverige. Sushi Kawa strävar efter att leverera en äkta japansk sushimåltid till det svenska folket.

– Vi tror mycket på Vällingby Centrum och det är en bra plats för vår nästa etablering. Vällingby är en stadsdel i stark tillväxt och det händer mycket i området, säger Johan Barisa CEO & Etableringsansvarig.

Sushi Kawa öppnar i k:5 i slutet på mars.

Skapa

Skapa är butiken för alla som känner en kreativ ådra. Vare sig du är liten, stor, nybörjare eller proffs så hittar du produkter för ditt skapande här. Med varumärken som Panduro och Kreatima kommer Skapa erbjuda produkter av hög kvalité till bra priser.

– Att få etablera min första egna butik är en dröm som går i uppfyllelse. Jag är utbildad inom konst & form och har ett brinnande intresse för skapande. Så när möjligheten dök upp att få förverkliga drömmen och samtidigt få kunna erbjuda Vällingbys kunder fantastiska produkter var lyckan total, säger Pia Sylvén Butikschef på Skapa.

Skapa öppnar i Vällingbygången 16 i slutet av mars.

– Vi arbetar ständigt med att utveckla Vällingby Centrum och fokuserar på att fylla vakanta ytor med spännande koncept och kunna erbjuda ett attraktivt utbud för våra befintliga och nya kunder. Det känns roligt med den positiva utvecklingen i Vällingby Centrum, säger Nina Sundberg, Kontraktsförvaltare för Vällingby Centrum.


Läs även: Virtuellt träningskoncept växer snabbt