Ny marknadschef på Nordiska Kompaniet

I november 2019 tillträder Karin Wickberg som ny marknadschef på Nordiska Kompaniet (NK). Karin kommer närmast från rollen som marknadschef på Kasthall.

Som NK:s marknadschef kommer Karin att leda marknadsteamet i Stockholm och Göteborg och fortsätta arbetet med att stärka NK som ett varuhus i världsklass.

– Karin Wickbergs breda erfarenhet från retailbranschen och från ledande globala varumärken kommer att vara en stor tillgång för oss. Karin börjar i en spännande tid av förändring där vi tillsammans tar NK in i en ny epok, säger Henrik Andreasson, VD Nordiska Kompaniet.

Ledande roller på Electrolux och Hästens

Hon har tidigare haft ledande roller inom marknadsföring för varumärken som Kasthall, Electrolux, Hästens och British Airways.

– NK är ett fint och anrikt varumärke med en fascinerande historia och starkt kundengagemang. Jag ser väldigt mycket fram emot att vara delaktig i NK:s framtida utveckling, säger Karin Wickberg, tillträdande marknadschef Nordiska Kompaniet.

Karin kommer att ingå i NK:s ledningsgrupp där fokus nu är NK:s stora förändringsprojekt som går in i sin slutfas år 2020.