Ny HR- och kommunikationsdirektör

Sanna Lindgren blir ny HR- och kommunikationsdirektör på Lindex. Sanna kommer senast från en liknande roll på Resia. Hon tillträder sin nya tjänst i början av augusti.

Sanna började sin karriär på Guide i Stockholm och arbetade sedan på IFS under åtta år på ett par olika positioner. Därefter började Sanna som HR-direktör på Svenska Mässan koncernen under tre år innan hon rekryterades till Resia som HR-chef 2015.

Värderingsstyrt arbetssätt

– Sannas breda kompetens och erfarenhet av organisations- och ledarskapsutveckling med ett kundfokuserat och värderingsstyrt arbetssätt blir värdefulla tillgångar för Lindex fortsatta utveckling som internationell modekedja, säger Ingvar Larsson VD för Lindex.

Sanna har en lång och bred erfarenhet av alla aspekter inom HR-arbetet och kommunikation och hållbarhet ligger henne varmt om hjärtat. Sanna har också haft fokus på att driva digital transformation för att skapa en handlingskraftig och innovativ organisation samt utveckla chefer att leda i en kundfokuserad miljö.

Ingår i företagsledningen

– Det känns fantastiskt roligt och spännande! Lindex är ett företag med stora ambitioner där medarbetarnas engagemang och drivkraft är centralt för företagets framgång, säger Sanna Lindgren.

Sanna tar över från Sofia Brax, som slutar efter tretton. Sanna kommer ingå i koncernledningen och ansvara för HR, kommunikation och hållbarhetsfrågor.