Ny centrumchef i Liljeholmstorget Galleria

Lotta Moos har tillträtt som centrumchef i Liljeholmstorget Galleria, en del av Citycons stora stadsutvecklingsprojekt ”RE: Liljeholmen”. Lotta har tidigare arbetat i liknande roller på flertalet köpcentrum i och kring Stockholm.

Under 2020 hade Lotta Moos ett interimsuppdrag som centrumchef på Jakobsbergs Centrum och Åkersberga Centrum, som båda ingår i Citycons portfölj.

Föll för värme och professionalitet

– Som konsult har jag haft många uppdragsgivare under tio år men något hände när jag kom till Citycon. Jag föll för den värme och professionalitet som finns i bolaget. Därför är det roligt att vara tillbaka och få vara med och påverka framtiden för ett av Stockholms mest spännande stadsutvecklingsprojekt, säger Lotta Moos.

Liljeholmstorget Galleria öppnade 2009 och har flera gånger utsetts till Sveriges bästa köpcentrum.

Med RE: Liljeholmen ska ett helt nytt stadskvarter växa fram runt torget med kontor, hotell, bostäder, kultur och service fördelade på totalt nya 70 000 kvadratmeter.  

Värdefull erfarenhet från utbyggnad

Lotta Moos har tidigare arbetat som centrumchef på bland annat Sturegallerian, Bromma Blocks och Nacka Forum.

Under hennes tid i Nacka byggde man ut gallerian till att bli dubbelt så stor – något som blir värdefullt med tanke på Citycons utvecklingsplaner i Liljeholmen.

– Lottas breda erfarenheter i fastighetsbranschen och hennes ledaregenskaper blir en stor tillgång för Citycon, säger Peter Brodd, affärsområdeschef.