Ny centrumchef för Jakobsbergs Centrum

My Roussakoff.

Jakobsbergs Centrum får en ny centrumchef då My Roussakoff tar över rodret med start i juli. Hon tar även över som tillförordnad centrumchef för Åkersberga Centrum.

Jakobsbergs Centrum ligger centralt beläget vid pendeltågsstationen i Järfälla. Här erbjuder man shopping, livsmedel, caféer och restauranger, men även tjänster och service som biblioteket, banker, tandläkare, hälsovård och gym.

Firar 30 år under hösten

– Åkersberga och Jakobsberg är två centrum med mycket hjärta och stor potential och jag ser fram mot att få vara med och utveckla dessa centrum tillsammans med Citycon, säger My Roussakoff.

I höst firar Jakobsbergs Centrum 30 år, någon som också ska uppmärksammas på flera sätt.

My Roussakoff kommer närmast från en roll som konsult på Frontage/Newsec och det var också i den rollen hon inledningsvis kom till Citycon som centrumkoordinator.

Engagerad med stor drivkraft

Från och med juli kliver hon in som centrumchef för Jakobsbergs Centrum. Hon ska också vara tillförordnad centrumchef för Åkersberga Centrum under en övergångsperiod.

– Jag är mycket glad över att välkomna My Roussakoff som vår nya centrumchef för Jakobsberg centrum. Under sin tid som inhyrd centrumkoordinator har My visat en stark drivkraft och ett mycket stort engagemang, säger Niko Paleovrachas, affärsområdeschef på Citycon.