Linda Palmgren till Stadiums styrelse

I oktober tillträder Linda Palmgren som styrelseledamot i Stadium Groups styrelse. Med Lindas kompetens och erfarenhet inom främst det digitala medielandskapet vill företaget fortsätta att utmana sig själva och branschen. 

– Linda har bred kompetens kring dagens medielandskap och dessutom lång erfarenhet från affärsutveckling och ledarskap. Det känns jättekul att välkomna henne i Stadium Groups styrelse från och med i oktober, säger Stadium Groups styrelseordförande Birger Lund.

Lämnade United Influencers

Linda Palmgren lämnade nyligen sin roll på United Influencers och har innan dess arbetat med dels kommersiell radio och inom reklambranschen.

– Linda har erfarenhet från att kommunicera med olika kundgrupper på nya, spännande sätt och kommer genom sin erfarenhet att berika vårt lag med värdefull kompetens, säger Karl Eklöf, VD Stadium Group.

Tilltalas av värderingar

– Jag har länge varit imponerad av Stadium som är ett mycket spännande bolag med resultatorienterad kultur, starka värderingar och ett inom retail ledande hållbarhetsarbete, säger Linda Palmgren.


Läs även: Sneakerfansens heliga graal