I dag tillträder Susanne som Lindex VD

 

Susanne Ehnbåge, som i januari utsågs till ny verkställande direktör för Lindex, tillträder i dag i rollen för modeföretaget. ”Lindex resa har gjort ett starkt intryck på mig.”

Susanne har gedigen erfarenhet från detaljhandeln och att driva framgångsrik digital handel. Senast som VD för NetOnNet Group.


Läs även: Lindex slår rekord i engagemang


– Detaljhandeln, och så även Lindex, befinner sig i en intressant utveckling med starkt fokus på digitalisering och att möta kundens föränderliga köpbeteende. Lindex resa har gjort ett starkt intryck på mig och det känns mycket spännande att få leda det fortsatta utvecklingsarbetet, säger Susanne Ehnbåge.

Fokuserar på digital upplevelse

Modeföretaget har under året fokuserat på att stärka sin lönsamhet och konkurrenskraft. För att förstärka den totala shoppingupplevelsen fokuserar Lindex framåt än mer på den digitala upplevelsen och att vässa sitt kundmöte ytterligare.

Anpassar portföljen

Att anpassa butiksportföljen genom att vända olönsamma butiker och erbjuda nya butikskoncept och tjänster är också en viktig strategisk inriktning för att möta kundernas behov och önskemål. Detta enligt ett pressmeddelande från företaget.

– Att utgå från kundernas önskemål och överträffa deras förväntningar är grunden i allt för att lyckas, säger Susanne.


Läs även: Lindex testar nytt butikskoncept