Här är Sveriges bästa Pressbyråhandlare

”Här har vi en riktigt hängiven köpman! Sandra är kreativ, omtänksam, unik och en glädjespridare”. Årets köpman inom Pressbyrån har utsetts.

Reitan Convenience delar ut till pris till de personer och köpmän som bäst under 2018 utvecklat sin verksamhet. Priset delas ut på Reitans riksmöte och är en summering av resultatet av mätningar inom ledarskap, kvalitet, försäljning och lönsamhet under det gångna året.

Ökade omsättningen

Sandra Bengtsson Lundblad tog emot priset för Årets köpman 2018 för Pressbyrån. Sandra driver Pressbyrån Strömstad har under året ökat sin omsättning med 12,6 procent och flyttat fram positionerna inom samtliga mätområden.

– Jag är superstolt! Jag började på Pressbyrån när jag var 16 år och detta är något jag strävat efter väldigt länge. Men jag skulle inte klarat det utan min fantastiska personal, säger Sandra Bengtsson Lundblad.

Inspirerar andra

Inom Reitan Convenience vill man lyfta fram enskilda personer för att inspirera andra i organisationen.

–  Att lyfta fram förebilder inom bolaget och hylla de köpmän som verkligen lyckats bäst motiverar oss alla. Att lyckas knyta till sig drivna medarbetare är en nyckel till framgång för alla företag och därför gläds jag mycket över vårt samarbete med dessa duktiga personer, säger Mariette Kristensson, VD, Reitan Convenience Sweden.

Jurys motivering

”Här har vi en riktigt hängiven köpman! Sandra är kreativ, omtänksam, unik och en glädjespridare. Kunderna älskar att besöka butiken och handla hos denna köpman som verkligen imponerar dem och ger dem en bättre dag – en lokal hjälte helt enkelt. Köpmannen lever efter mottot att ingenting är omöjligt, att skyhöga målsättningar är till för att krossas och butiken har med denna köpman vid rodret ökningstal som ingen kunnat förutspå. För tre år sedan sattes det stora målet om att bli årets köpman, och Sandra har varit nominerad varje år sedan dess, vi unnar och beundrar!”


Läs även: Servicebutikens största dragplåster