Dubbelt upp för Bastard Burgers i Karlstad

För två år sedan öppnade den norrländska streetfoodkedjan Bastard Burgers sin första restaurang i Karlstad. På fredag den 23:e april är det dags att inviga den andra restaurangen som ligger mitt i city.

Bastard Burgers öppnade sin första restaurang i Karlstad för ganska precis två år sedan och det var den 18:e etableringen för den snabbt växande streetfoodkedjan från Luleå.

Restaurangen som öppnas på Västra Torggatan på fredag den 23:e april blir den 46:e i ordningen.

– Vi har i dagsläget en restaurang på Bryggudden i Karlstad som vi är mycket nöjda med. Den här nyetableringen ligger mitt inne i staden och gör att vi även når citykärnan, säger Björn Havden, Chief Expansion Manager på Bastard Burgers.

DJ skapar helgstämning

Lokalen är på 250 kvadratmeter mitt inne på gågatan i Karlstad, Västra Torggatan 9, och fastighetsägare är Olav Thon. I ett pressmeddelande konstaterar man att lokalen passar Bastard Burgers uttryck och koncept mycket väl.

Någon stor invigningsfest blir det inte denna gång, men en DJ kommer finnas på plats under premiärdagen för att försätta take away-beställarna och restauranggästerna i rätt helgstämning.