De kan bli Årets centrumutvecklare

Tomas Johansson, Sussi Sakofall och Johan Jönsson är nominerade.

De tre finalisterna till Årets Centrumutvecklare 2018 är nu utsedda. Johan Jönsson från Hässleholm, Sussi Sakofall från Ludvika och Tomas Johansson från Norrtälje tävlar om titeln.

– Alla de tre nominerade är redan vinnare och det är bara att gratulera städerna som de är verksamma i. De är alla härliga medlemmar i Sveriges Centrumutvecklare som förutom att utveckla sina respektive städer också sprider sin kunskap till andra kollegor i branschen., säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare.

Instiftades 2012

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012. Den tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum.

Avgörs i Västervik

Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fyra personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor. Utdelningen av utmärkelsen sker på Svenska Stadskärnors årskonferens i Västervik den 30 maj.


Läs även: Björn är Årets Centrumutvecklare 2017