Världens minsta (återanvända) spökhus

Halloween närmar sig och inför detta lanserar Frölunda Torg ett spökhus. Besökarna kan uppleva ”världens minsta spökhus”. I praktiken är det en återanvändning av höstkampanjen Gratisbutiken.

Halloween infaller måndagen den 31 oktober och under hela höstlovsveckan utlovas en kuslig upplevelse bland dekor samt ljud- och ljuseffekter.

Terese Carlson marknadschef på Frölunda Torg.

Spännande upplevelse för alla

Det lilla spökhuset kommer att ligga i Centralhallen, mitt i köpcentrumet.

– Halloween blir allt vanligare att fira, speciellt bland barnfamiljer. Förra årets halloweensatsning – Spökexpressen – blev en stor succé och vi ville återigen skapa en spännande och kostnadsfri upplevelse som riktar sig till stora som små besökare, säger Terese Carlson marknadschef på Frölunda Torg.

Spökhuset byggs upp som ett återbruk av Gratisbutiken, köpcentrumets höstkampanj. På ett dygn förvandlas butiken till vad man kallar ”världens minsta spökhus”.

Går i linje med strategin

– Det känns jättebra att vi kan återanvända Gratisbutiken och förvandla den till ett spökhus. Satsningen går också helt i linje med vår strategi att arbeta med upplevelsebaserad marknadsföring, säger Terese Carlsson.

Spökhuset är framtaget i samarbete med design- och upplevelsebyrån Stillback. Grafiskt manér har tagits fram av reklambyrån Dear Friends.