Panduro rekryterar ny HR-chef

Panduro har rekryterat Rebecka Hoolmé som ny HR-chef. Rebecka börjar sin anställning den 23 augusti 2021 och efterträder Christina Öhlund Lindh som tillträder en ny tjänst inom Panduro som Legal Compliance Manager.

Rebecka kommer närmast från TePe Munhygienprodukter där hon arbetat som HR-chef och hon har tidigare haft motsvarande roll hos CDON Group.

– Rebecka har den inriktning och kompetens vi önskar för att effektivt driva HR-funktionerna framåt och se till att avdelningen blir en synlig och aktiv del av Panduros affärsverksamhet. Vi är övertygade om att hon kommer att bidra till att Panduro utvecklas strategiskt, operativt och blir en ännu bättre arbetsplats, säger Rickard Kemfors, Group CEO på Panduro.

– Jag har haft förmånen att arbeta med HR hela min karriär och ser fram emot att få bidra till den spännande resa som Panduro gör. I min roll kommer jag att jobba med helheten kring Panduro som arbetsgivare och arbetsplats och jag hoppas kunna göra skillnad både för de som redan finns på plats och för framtida anställda, säger Rebecka Hoolmé.

Rebecka Hoolmé tar även plats i Panduros ledningsgrupp.