Nya kund- och affärsområdeschefer

Från vänster: Sanna Sultan och Katja Hansen. Fotograf Emil Fagander.

Humlegården stärker teamet med två nya kund- och affärsområdeschefer. Katja Hansen och Sanna Sultan har båda lång erfarenhet från fastighetsbranschen.

Vid årsskiftet utsågs Katja Hansen till kund- och affärsområdeschef på Humlegården, med ansvar för några av bolagets fastigheter i Stockholms innerstad.

Kommer närmast från Fasticon och SKHLM

Hon har en bred erfarenhet inom förvaltning, uthyrning, försäljning och projekt. Närmast kommer hon från Fasticon, där hon arbetat som konsult med Humlegården som uppdragsgivare.

Tidigare erfarenheter inkluderar bland annat Kungsvåningen, AB, Huge Fastigheter och Oscars Fastighetsmäkleri.

Sanna Sultan tillträder det nya uppdraget på Humlegården den 3 april 2023. Sanna kommer närmast från rollen som centrumchef för SKHLM, Skärholmen Centrum.

Dessförinnan har hon arbetat på Newsec, Vencom Property Partners och Unibail Rodamco Westfield med områden såsom platsutveckling, kundrelationer, förvaltning och marknadsföring.

Ser stort intresse för platserna

– Jag är mycket glad över att få välkomna Katja Hansen och Sanna Sultan till vårt team. Vi ser ett stort intresse för de platser där vi är verksamma och med sina branscherfarenheter, driv och höga ambitioner blir de starka tillskott i utvecklingen av våra kundrelationer och fastigheter, säger John Forselius, Asset Manager på Humlegården.   

Katja Hansen tillträdde sin tjänst den 1 januari och Sanna Sultan ansluter den 3 april 2023.