Ny styrelseledamot i NetOnNet

Vid bolagsstämman valdes Kenneth Nilsson in som ny ordinarie ledamot i NetOnNets styrelse. Inför sommaren har hann valt att lämna sin tjänst som VD på Resurs och har i stället tagit plats i Resurs och NetOnNets gemensamma ägarbolag Siba Invest. Nu tar han även steget in i NetOnNets styrelse.

Utöver Kenneth Nilsson består styrelsen av ordförande Roland Vejdemo, Pernilla Valfridsson, Mengmeng Du och Johan Åberg. Arbetstagarrepresentant är Robert Bäckman.

Dessutom finns även Fabian Bengtsson och Martin Bengtsson med i styrelsen som ägarrepresentanter.

”Kenneth Nilssons samlade erfarenheter från konsumentmarknaden och tjänstesektorn gör honom mycket lämpad för hans styrelseroll hos NetOnNet. Tjänster är en viktig del av vårt kunderbjudande idag, och ett område som kommer att få ännu större betydelse framöver”

Roland Vejdemo, styrelseordförande, NetOnNet

Under Kenneth Nilssons år har Resurs Bank vuxit från ett litet företag med strax över 10 anställda och ett årsresultat på en miljon kronor, till en nordisk börsnoterad koncern som sedan länge passerat en miljard i årsresultat.

– Bolaget har en tydlig position som e-handlare med kompletterande Lagershoppar och enkla smidiga lösningar för kunden ligger mig varmt om hjärtat. Jag har följt NetOnNet under en längre tid och ser nu fram emot att få vara med och utveckla bolaget framåt, säger Kenneth Nilsson.