Ny försäljningschef på Blocket

 

Johan Jaarnek har varit tillförordnad försäljningschef på Blocket sedan april. Nu utses han till permanent försäljningschef.

Blocket är på en tillväxtresa och befinner sig i en expansiv fas. Bostadssajten Qasa förvärvades i början av året och två nya affärsområden lanserades under våren – Blocket Resor och Blocket Utbildning. Nyligen stod det också klart att Blocket förvärvar Jobbsafari.

Fortsätter hända saker

– Det har hänt mycket på Blocket och det kommer fortsätta att hända saker. Blocket ska vara för alla och vi jobbar hårt mot att få fler att använda oss, upptäcka både befintliga och nya erbjudanden och besöka oss oftare, säger Pernilla Nissler, VD på Blocket.

Som ett led i detta rekryteras nu Johan Jaarnek som permanent säljchef på Blocket.

Johan har mer än sju års erfarenhet från Blocket genom olika roller inom organisationen, bland annat som försäljningschef för Blocket Fordon.

En organisation som klarar leverans

Innan resan på Blocket har Johan Jaarnek bland annat haft arbetat på ProVoice och Hitta.se.

– Blocket har en ambitiös strategi att dubbla i både användande och omsättning. Mitt uppdrag blir att bygga en organisation som klarar av att leverera på det sistnämnda, säger Johan Jaarnek, försäljningschef på Blocket.