Marie blir global VD för lyxvarumärke

 

Svenska Tapetkoncernen WallVision, med säte i Borås, utser Marie Karlsson till global VD för det brittiska lyxvarumärket Cole & Son som är baserat i London.

Uppdraget är att förstärka och utveckla Cole & Sons varumärke och affär internationellt, samt utveckla erbjudandet inom inredning.

Utvecklar den internationella affären

Marie Karlsson har inom WallVision fokuserat på att utveckla den internationella affären – som idag utgör en betydande del av koncernens omsättning.

Hon kommer därför att fortsätta att leda den internationella affären jämte rollen som VD, och därmed axla två viktiga positioner inom koncernen.

Ett viktigt prestigevarumärke

– Marie har under sin tid som chef för WA WallVisions internationella affär visat att hon är rätt person för att även ta över VD-posten för Cole & Son. Det är ett av våra viktigaste prestigevarumärken, säger Olle Svensk, CEO och Koncernchef för WA WallVision Group.

Marie Karlsson, som kommer dela sin tid mellan London och Göteborg.

– Tillsammans med mitt team ser jag fram emot att göra varumärket starkare och till ett självklart val för medvetna kunder runt om i världen, säger Marie Karlsson, vd för Cole & Son.


Läs även: Annicas Handelsträdgård växer