Lindex tillsätter försäljningsdirektör

 

Caroline Öhgren har utsetts till försäljningsdirektör och ny medlem i Lindex koncernledning. Caroline är i dag landschef på Lindex. Hon tillträder rollen som försäljningsdirektör 1 april.

Caroline kommer ingå i Lindex ledningsgrupp och ansvara för att utveckla och optimera modeföretagets försäljning och lönsamhet på alla marknader och försäljningskanaler.

Växer med nya kanaler

– Vi växer med nya kanaler och partners och jag är mycket glad över att kunna presentera Caroline som försäljningsdirektör för Lindex. Carolines passion för kunder, försäljning och mode samt drivkraft att nå resultatförbättringar och identifiera nya möjligheter blir mycket värdefulla tillgångar i vår fortsatta tillväxtresa, säger Susanne Ehnbåge, VD på Lindex.

Caroline startade sin karriär på Lindex i en av modeföretagets butiker 1994. Hon har genom åren arbetat på flera av Lindex marknader som butikschef, projektledare, regionchef och senast som landschef för Lindex verksamhet i Centraleuropa.

Ska utveckla kundmötet

– Lindex och detaljhandeln står inför en spännande framtid och jag ser fram emot att, tillsammans med Lindex fantastiska försäljningsorganisation, driva och fortsätta utveckla kundmötet i alla Lindex säljkanaler, säger Caroline Öhgren.


Läs även: Modebutik med artificiell intelligens