Kungsleden förstärker i Mälardalen

 

Kungsleden förstärker sin position i Mälardalen och rekryterar Thomas Lundin och Catarina Lundén som marknadsområdeschefer för klustren Västerås City respektive Finnslätten i Västerås. 

Förvaltningsområde Mälardalens rekryteringar är ett led i Kungsledens övergripande strategi om att förstärka den lokala närvaron i strategiskt viktiga områden. Det innebär bland annat att fler marknadsområden inrättas med lokalt förankrade marknadsområdeschefer, förvaltare, uthyrare och tekniska förvaltare.

Strategiskt viktiga roller

– Vi är mycket glada att hälsa Catarina och Thomas välkomna i den strategiskt viktiga rollen som marknadsområdeschef. Jag är övertygad om att deras gedigna erfarenhet kommer att stärka Kungsledens ledande position i Mälardalen och utveckla vårt erbjudande gentemot våra lokala kunder ytterligare, säger Mats Eriksson, fastighetschef Mälardalen hos Kungsleden.

Bakgrunder inom Ica och Castellum

Catarina kommer närmast från Ica Fastigheter. Tidigare har hon arbetat på Aspholmen Fastigheter (i dag Castellum). Thomas kommer närmast från Castellum och har dessförinnan bland annat jobbat för Jernhusen.

Catarina tillträdde sin tjänst på Kungsleden den 27 mars och Thomas kommer tillträda den 18 april.