Jörgen ny VD för Svenssons i Lammhult

Jörgen Bitzekis och Christan Resell.

Svenssons i Lammhults nuvarande VD Christian Resell väljer att gå vidare till nästa utmaning. Efterträdare blir vice VD Jörgen Bitzekis som tillträder sin roll den 1 februari.

I slutet av februari inviger Svenssons i Lammhult sin sjätte butik i gallerian Mood i Stockholm där även inredningstjänsten Studio Svenssons kommer få en tydlig plats.

Moderniserat verksamheten

– Vi har lagt ned stora summor på att modernisera en verksamhet vars omsättning var sjunkande och lönsamhet obefintlig. Trots stora investeringar som tagits löpande har vi sett till perioden visat positiv rörelseresultat, högre än perioden före, vi har även haft en högre tillväxt än marknaden, säger nuvarande VD Christan Resell.

Ska effektivisera internt

Tillträdande VD Jörgen Bitzekis har tidigare varit retailkonsult på Centigo, haft rollen som försäljnings- och e-handelschef på Svenssons i Lammhult i 2,5 år och senast haft rollen som vice-VD i sex månader.

– Framåt blir fokus att kapitalisera på de investeringar som gjorts och effektivisera ännu mer internt, säger Jörgen Bitzekis.