Fyra nya uthyrningsansvariga till Citycon

Sargon Yan, Roger Sjödin, Christer Nyqvist, och Ulf Glad.

Roger Sjödin har rekryterats som chef för Citycons svenska uthyrning. Sargon Yan, Christer Nyqvist och Ulf Glad har rekryterats som uthyrningsansvariga. Samtliga kommer att arbeta med uthyrning av de kommersiella lokalerna i Citycons nio svenska köpcentrum.

– Med Roger, Christer, Sargon och Ulf får vi in ett nytt gäng som vi är övertygade kommer att bli en stor tillgång för Citycon. Det känns också väldigt spännande att vi nu får en uthyrare som fokuserar på Food & Beverage-kunder. Detta kommer att stärka oss i vår strävan att utveckla upplevelser och mötesplatser i våra centrum, säger Jussi Vyyryläinen, nordisk uthyrningschef på Citycon.


Roger Sjödin har en lång erfarenhet av försäljning och ledarskap från FMCG-företag, bland annat som VD på Road work retail och som kommersiell direktör på Valora trade. Roger börjar 1 augusti.


Christer Nyqvist har en gedigen erfarenhet av kommersiella fastigheter från tidigare anställning i Swedavia. Christer kommer att ansvara för uthyrningen av Mölndal Galleria och Stenungstorg Centrum på västkusten. Christer började 25 maj.


Sargon Yan kommer i en helt nyinrättad tjänst fokusera på uthyrning mot Food & Beverage-kunder i alla Citycons nio centrum. Sargon har lång erfarenhet av entreprenörskap och har drivit flertalet egna restauranger samt arbetat som konsult med fokus på etablering, konceptutveckling och utveckling av kommersiella fastigheter.  


Ulf Glad kommer att arbeta som med uthyrning av pop ups och eventytor. Ulf har åtta års erfarenhet av försäljning, bland annat från Volkswagen Group. Sargon och Ulf började den 1 juni.