Emma Hernell blir vice VD på HUI

 

Emma Hernell, i dagsläget partner på United Minds och Prime, har rekryteras som intäktschef och vice VD på HUI.

– Handeln står inför den största förändringen i branschens historia och analysbehovet har aldrig varit större. Med Emma får vi en av landets vassaste konsulter inom analys och affärsutveckling och förstärker vårt strategiska erbjudande, säger Jonas Arnberg, VD på HUI.

Ska utveckla erbjudandet

Emma arbetar i nuläget med strategiutveckling hos flera bolag. Hon har en lång erfarenhet av analys och rådgivning inom områdena retail, kundbeteende och affärsutveckling. Emma börjar på HUI i augusti och kommer i rollen som vice VD vara med och utveckla HUI:s erbjudande.

Återvänder till HUI

– Det ska bli mycket inspirerande att få återvända till HUI och arbeta med de bästa inom detaljhandelsanalys. Den digitala transformation som branschen genomgår ställer helt nya krav och skapar helt nya möjligheter för analys för att förstå marknaden. Jag ser fram emot att tillsammans med HUI utveckla dessa möjligheter.

HUI är ett analys-, strategi-, och forskningsföretag som arbetar med kunder i och utanför handeln i syfte att kartlägga och förstå handelns utmaningar, att utveckla lönsamma affärsmodeller och bistå med statistik och beslutsunderlag.