Ellos Group utser ny HR Director

Charlotte Nord blir ny HR Director för Ellos Group med övergripande ansvar för HR-avdelningen. Charlotte har tidigare erfarenhet från, utöver detaljhandeln, bland annat skolbranschen och transportbranschen.

Närmast kommer hon från det egna bolaget Nord Consulting där hon stöttat bolag med strategisk HR-expertis och även verkat som intermin CHRO på Kicks.

Ska utveckla kultur och ledarskap

Charlotte Nord har, enligt ett pressmeddelande från Ellos, även erfarenhet inom e-handel och detaljhandel, bland annat som HR-chef på Consortio Fashion Group och som People & Culture Manager på Bubbleroom.

Hon kommer i sin nya tjänst bland annat fokusera på att utveckla kulturen och ledarskapet samt att attrahera och rekrytera nya medarbetare.

Lockas av drivet inom företaget

– Charlotte har en gedigen erfarenhet och är en driven person som kan säkerställa att vi fortsätter att utveckla vår företagskultur med fokus på innovation, entreprenörskap och en strävan att överträffa våra kunders förväntningar, säger Hans Ohlsson, VD Ellos Group.

– Det som lockade mig med Ellos Group är drivet, det höga engagemanget och den varma kultur som finns här. Jag kommer initialt att lägga fokus på att utveckla den starka kulturen, samt att stötta våra chefer och medarbetare med ledarskap- och kompetensutveckling, säger Charlotte Nord.

Hon blir en del av Ellos Groups ledningsgrupp och tillträder rollen som HR Director 1 mars 2022.