​Jesper Trapp ny HR-chef på Jysk

Jesper Trapp är ny HR-chef för Jysk Sverige. Han tar över efter Charlotta Lindborg som gått vidare inom företaget som Head of HR för Dänisches Bettenlager i Tyskland. Mellan 2016 och 2019 var Jesper HR Business Partner för Jysk i Köpenhamnsregionen.

Senast kommer han från energibolaget SEAS-NVE där han var strategisk HR Business Partner. Hos Jysk Sverige kommer Jesper att ansvara för att driva utvecklingen framåt med målet att varumärket ska vara det första valet för den som vill jobba i handeln.

– Jag kommer till ett starkt och kunnigt HR team som jobbar nära verksamheten. Jysk Sverige har till exempel jobbat framgångsrikt med att stärka arbetsmiljöarbetet de senaste åren och jag ser fram emot att fortsätta driva utvecklingen framåt. Både vad gäller arbetsmiljön, andra viktiga nyckeltal och vårt arbetsgivarvarumärke, säger Jesper Trapp.

Charlotta Lindborg till Tyskland

Charlotta Lindborg, som varit HR-chef för Jysk Sverige i drygt sex år går vidare til uppdraget Head of HR för Dänisches Bettenlager i Tyskland. Detta med ansvar för HR frågor för verksamhetens drygt 900 butiker.

Det betyder att Charlotta Lindborg blir kvar hos Jysk som under 2019 slogs ihop med det tyska systerbolaget.