Daniel ny vd för DIBS Payment Services

Daniel Larsson, vice-vd DIBS

Daniel Larsson, tidigare vice vd, blir vd för DIBS i Norden. Han tar över efter Eric Wallin som lämnade bolaget vid årsskiftet.

Daniel Larsson var tidigare vice vd och tar över efter Eric Wallin som vid årsskiftet lämnade bolaget efter 13 år. Daniel sitter också med i ledningsgruppen för Nets affärsområde Merchant Services.

Har en nyckelroll

– Vi arbetar intensivt inom Netsgruppen för att snabbare och med större kraft komma ut med nya tjänster till kunderna och Daniel har en nyckelroll i det arbetet. Målet är kompletta och heltäckande lösningar så att man endast behöver vända sig till en part för betalningar såväl på nätet som i fysiska butiker, säger Asger Hattel,Group Executive Vice President, Merchant Services på Nets.

Släpper helhetslösning inom kort

– Vi har det senaste året arbetat hårt tillsammans med bolagen inom Netsgruppen för att bygga nästa generations betallösningar. Den första konkreta tjänsten ”Kom ihåg mig” lanserades i höstas, och snart släpper vi också en ny helhetslösning som vi arbetat intensivt med och som kommer göra det superenkelt att både ta betalt och betala på nätet, säger Daniel Larsson, ‎vd på DIBS.

Daniel Larsson tillträdde sin nya roll vid årsskiftet. Titeln blir formell i samband med Finansinspektionens godkännande, efter den ledningsprövning som myndigheten kräver, vilket förväntas inom kort.