Cushman & Wakefield utökar Occupier Services

Occupier Services utökar teamet med Jeanette Henningsson (till vänster) och Susanne Brile.

Cushman & Wakefield förstärker affärsområdet Occupier Services och anställer två nya medarbetare. Occupier Services har den senaste tiden expanderat genom både nationella och internationella kunder.

Jeanette Henningsson har mångårig erfarenhet från tech– och spelbranschen, däribland Dice, i roller inom hyresgästrådgivning samt inom bygg- och flyttprojektledning. Närmast kommer Jeanette från en roll som Leasing Manager på Systembolaget.

– Jag ser fram emot att jobba i en mycket professionell och framgångsrik organisation. Att hjälpa kunder att hitta rätt lokal för deras verksamhet och sedan se till att den anpassas rätt, är något jag verkligen brinner för, säger Jeanette Henningsson.

Efterfrågar maximal flexibilitet

Susanne Brile har anställts som administratör till affärsområdet. Hon kommer närmast från [email protected] och har tidigare arbetat hos Deloitte och Svensk Fastighetsförmedling.

– Vi ser en fortsatt stark efterfrågan av våra tjänster på marknaden där företag i allt större utsträckning söker maximal flexibilitet i sina hyresavtal. Detta samtidigt som lokalen är ett kraftfullt verktyg att attrahera framtidens talanger, säger Bob Gustafsson, Head of Tenant Representation.


Läs även: Här är Best Nordic Shopping Center 2019